WhatsApp Hattı
+90 507 750 14 17

info@flymapstur.com   +90 332 408 18 98   +90 332 408 55 95   +90 507 750 14 17
Hayal Ettiğiniz Herşey Gerçektir...

MAY THERMAL RESORT &SPA -

REZERVASYON FORMU

Yetişkin Sayısı
Çocuk Sayısı
Şuan Bu Oteli 1 Kişi İzliyor

MAY THERMAL RESORT &SPA



May Thermal Resort & Spa

May Thermal Resort &Spa; Afyon Sandıklı'da 376 oda ve 1200 yatak kapasitesi ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesisin ana restoran, A'la carte restoran, cafe ve 5 adet barında birçok lezzet alternatifi misafirlerin beğenisine sunulmaktadır. Tesiste bay ve bayanlar için ayrı termal bölümlerinde termal havuz, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, tuz odası ve masaj imkanları ile rahatlayabilir; fitness merkezinde formunuzu koruyabilirsiniz. Tesiste bulunan mini kulüpte çocuklarınız da eğlenceli vakit geçirebilir. Tesiste bulunan 8 adet toplantı salonu ve 1 adet balo salonunda her türlü organizasyonunuzu düzenleyebilirsiniz.

Otel Özellikleri

Termal Otel – SPA – WI-FI – Çocuk Dostu Otel – Engelli Dostu Otel

SPA & Wellness:
Tesiste bay ve bayanlar için ayrı termal bölümlerinde termal havuz, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, tuz odası,çamur odaları, kum terapi odası, saman terapi odası ve masaj imkanları ile rahatlayabilir; fitness merkezinde formunuzu koruyabilirsiniz.

Termal Suyun Faydaları:
❀ Romatizmal hastalıklar,
❀ Kronik bel ağrısı,
❀ Kadın hastalıkları,
❀ Sinirsel (stres ve strese bağlı) hastalıklar,
❀ Deri hastalıkları,
❀ Metabolizma (beslenme) bozuklukları,
❀ Böbrek ve idrar yolu hastalıkları,
❀ Mide, bağırsak, safra kesesi hastalıkları,
❀ Kireçleme, kemik ve eklem hastalıkları,
❀ Hastalık ve ameliyat sonrası rahatsızlıklar.

Aktiviteler:
Aquapark – Oyun Salonu – Disco - Bowling - Bilardo - Masa tenisi - Dart - Elektronik oyunlar - Satranç - Tavla ve kart oyunları. Ayrıca tesiste; 3 gün canlı müzik yapılmaktadır.

Çocuk / Bebek:
Mini Kulüp – Çocuk Havuzu

Konsept:
Yarım Pansiyon

Sabah kahvaltısı ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli, çay pasta ikramı ise ücretsiz sunuluyor. A la carte restoranlar rezervasyonlu ve ücretli. Diskoya giriş ücretsiz, içerde alınan içecekler ise ücretli. Çay ve su lobide 08.00-23.00 saatleri arasında ücretsiz.

Hizmet Saatleri:
07.00-10.00 Kahvaltı
09.30-23.00 Patiseri Lobi Bar
10.30-18.00 Snack Restoran
10.30-18.00 Vitamin Bar
15.00-16.00 Çay Pasta Saati
19.00-21.30 Akşam Yemeği

A'La Carte Restoran:
Otelde A La Carte Restoran bulunmaktadır. (Ücretli)

Ücretsiz Hizmetler:
Bagaj Odası - Kapalı Otopark - Sinema Salonu - Kablosuz İnternet - Konferans Salonu - Mescid - TV Odası Toplantı Salonu - Disko - Oyun Salonu - Açık Otopark - Dart - Bayanlar Çocuk Havuzu (Kaydıraklı) - Kapalı Havuz - Hamam - Sauna - Bayanlar Termal Havuzu - Erkekler Termal Havuz - Isıtmalı Açık Havuz - Kapalı Termal Havuz - Fitness Center - Çocuk Kulübü.

Ücretli Hizmetler:
Doktor – Masaj – Çamur Odaları – Çamur Havuzu – Aile Banyoları – Cilt/Vücut Bakımları – Ozon Kapsülü – Doktor Balıklar – Kuaför – Bowling – Oda Servisi – Mini bar – A'la Carte Restoran – Barlar – Alkollü/Alkolsüz İçecekler – Çamaşırhane – Kuru Temizleme – Telefon – Faks – Bilardo – Langırt – Buz Hokey

Oda Özellikleri

Odalarda; LCD TV, direkt telefon, WI-FI, emanet kasası, çalışma masası, sehpa, kanepe, koltuk, saç kurutma makinesi ve merkezi klima bulunmaktadır.

Yakın Merkezler

Afyon Şehir merkezine 60 km,
Zafer Bölgesel Havaalanı'na 105 km. mesafededir.

Konum Bilgisi

Sandıklı'da bulunmaktadır.

E-BÜLTEN

SOSYAL MEDYA

Copyright © 2018 - TÜM HAKLARI SAKLIDIR



FLYMAPSTUR

Konya Turizm ve Seyahat Acentası

Konya Turizm Firması

Tur Firması

FLYMAPSTUR

Konya Turizm ve Seyahat Acentası

Konya Turizm Firması

Tur Firması

konya tur firması

alüminyum profil alüminyum ekstrüzyon profilleri alüminyum korkuluk aksesuarları aluminium profile aluminium extrusion aluminium accessories konya promosyon konya reklam ajansı sodyum bikarbonat potasyum bikarbonat amonyum bikarbonat