WhatsApp Hattı
+90 507 750 14 17

info@flymapstur.com   +90 332 408 18 98   +90 332 408 55 95   +90 507 750 14 17
Hayal Ettiğiniz Herşey Gerçektir...

Misyonumuz

 

 

 

 

 

  01 OCAK 2018 yılında kurulmuş olan Asel organizasyon Ltd.şti.'nin güvencesi altında olan FLYMAPSTUR markasıyla sizlerle buluşmaktadır. Prensiplerimiz farklı hizmet anlayışımızla sizlere daha kaliteli ve güvenli hizmet verebilmek için hedeflerimizi yüksek tutuyoruz. Bu anlamda yaptığımız işler ve uzmanlaşmış kadromuzla bilrikte en güncel oteller en yeni haberler ve daha ucuza daha kaliteli hizmet verebilrmenin yollarını araştırıyoruz.

Yapmış olduğumuz hizmetlerin başında gelenler

Konaklama ; 

  • Değerli misafirlerimiz için erken rezervasyon döneminden ,dönem içi fiyatlandırmalardan ve en uygun otellerden faydalanabilmeleri için geri bildirim ve güleryüz temel hizmet anlayışımızın başında gelmektedir.

Seyahat;

  • Yurt içi ve Yurtdışı ulaşımlarda sizler için tüm hava yolları kara ve deniz ulaşım araçlarına aracılık ederek hizmet vermektedir.

Transef ve organziasyon ; 

  • Firma Toplantıları, İş seyahatleri,Grup organizasyonları ve Misafir karşılama Alanlarında V.İ.P hizmet kalitesini benimsemiş  uzman ekip arkadaşlarımızla Transfer ve Organizsayon hizmeti vermektedir.

 

 

islami sohbetler

islami sohbet

dini sohbetler

 

E-BÜLTEN

SOSYAL MEDYA

Copyright © 2018 - TÜM HAKLARI SAKLIDIR



FLYMAPSTUR

Konya Turizm ve Seyahat Acentası

Konya Turizm Firması

Tur Firması

FLYMAPSTUR

Konya Turizm ve Seyahat Acentası

Konya Turizm Firması

Tur Firması

konya tur firması

alüminyum profil alüminyum ekstrüzyon profilleri alüminyum korkuluk aksesuarları aluminium profile aluminium extrusion aluminium accessories konya promosyon konya reklam ajansı sodyum bikarbonat potasyum bikarbonat amonyum bikarbonat